Coses de muntanyaCoses de muntanya
 RAPAZ RAPAZ
Estas en » Coses de muntanya » Archivo de Videos » March 2011 » Diumenge Al Pedró I Tossa Pelada
Tuesday 15 de March de 2011, 16:27:23
DIUMENGE AL PEDRÓ I TOSSA PELADA
Tipo de Entrada: VIDEO | 4 Comentarios | 2015 visitas

Ascension realitzada el diumenge dia 13 de març, després de les intenses nevades. Sortim una mica negitosos de BCN, sense saber si podriem fer alguna cosa, però com que haviem quedat, doncs cap a llà que anem.............i triunfem. Moooolt bona companyia, un dia espectacular, i una neu bastant potable.


4 Comentarios
Enviado por Speakbow el Tuesday 15 de March de 2011

“Ole!... l'any vinent me pillo uns skis d'akestos! ;)... rexulo el video i la musiqueta... salut!”
Enviado por Panxi el Tuesday 15 de March de 2011

“ei rapaz,
ja veig que vosaltres també vàreu triomfar!!!
aquest diumenge vaig al Puigmal des de la collada de Toses, us hi apunteu?
panxi”
Enviado por Rapaz el Tuesday 15 de March de 2011

“Ei hola!BUf, el cas es que aquest finde baixe a València a vore a la familia i de pas, a vore les falles i alguna mascletà, que després de 8 anys, ja toca. :-)I ja es una llàstima, ja que aquest finde, amb la neu que ha caigut, que esta caient, i que caurà, la cosa estarà impresionant.De totes formes, aquesta ruta que comentes, l'hem feta, i es llarga de colions, ja que solament arribar a la zona de l'estacio de puigmal, es molt llarg. I ja de pas, si em permets un comentari, la baixada, no es massa continua. De fet, et tocarà treure i posar pells varies vegades. Això si, risc d'allaus zero, fins "el clot".Argggg, ara m'estic penedint d'haver quedat en baixarrrrrr!!!!!!De totes fores, gracies per l'oferiment. Aviam si al seguent cap de setmana.........Salut”
Enviado por Panxi el Tuesday 15 de March de 2011

“llàstima!!
moooltes gràcies per la informació. De fet, la questió de remar i de posar i treure pells ja ens l'imaginàvem, però la volem fer perquè és una megaclàssica iper la vista i el risc zero.
A veure si coincidim i en fem una de bona!
passa-t'ho molt bé ales falles!
jaume”


Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook